SPECIAAL TRANSPORT

Speciaal transport

Sommige zendingen zijn net even anders dan de reguliere zendingen. Voor dergelijk maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim wagenpark waarbij wij juist die zendingen met zorg voor u kunnen oppakken. Deze bedrijfswagens zijn hier speciaal voor ingericht, en wij kunnen hierdoor dan ook een betere service bieden dan een “standaard” transporteur.

Speciaal transport zien wij dan ook als “Convoy Exceptionel” binnen de kleinere markt. Het is niet een standaard zending, maar vraagt iets meer kennis en ervaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zendingen die langer zijn dan 200cm, welke niet met een pakketdienst of koerier mee kunnen. Of kwetsbare zendingen als (kunststof) kozijnen. Dit vraagt om een transporteur die maatwerk kan leveren, en wij willen u hier graag voor van dienst zijn.

Door de ruim 20 jaar ervaring in het (speciaal) transport, kunnen wij elke uitdaging aan, en we helpen u dan ook graag. Mocht u informatie willen over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onbezorgd Bezorgd; Levert U(w) kwaliteit!