Disclaimer

Disclaimer
Hoewel de informatie op de website van Onbezorgd Bezorgd correct was op het moment van invoer, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid op onjuistheden die ten gevolge van het doorgeven via het internet kunnen plaatsvinden. Alle informatie die wordt gegeven kan worden gebruikt door de bezoeker, met inachtneming dat Onbezorgd Bezorgd niet aansprakelijk is voor verlies, aansprakelijkheid of extra kosten door wat voor oorzaak dan ook, zowel geheel als gedeeltelijk, die kunnen ontstaan bij het gebruik, direct of indirect. Onbezorgd Bezorgd houdt zich het recht voor tussentijdse veranderingen en aanpassingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.

Colophon:
De website(s) van RHFM Freight Management, waaronder ook die van Onbezorgd Bezorgd, zijn een initiatief van de afdeling Marketing & Communications, welke extern mogelijk gemaakt worden door XQuisite (zie www.xquisite.nl), en
worden op ons verzoek regelmatig onderhouden en uitgebreid. Voor meer informatie over de Onbezorgd Bezorgd website kunt u per e-mail contact opnemen met: marketing@onbezorgdbezorgd.nl of per post: Postbus 10, 2957ZG Nieuw-Lekkerland t.a.v. Afdeling Marketing.